Microsoft Access udvikling

Microsoft Access udvikling

Udvikling i Microsoft Access - er en af de mest effektive og brugbare teknologier for små og mellemstore virksomheder. Selv nu, i en tid med kraftfulde web-teknologier, forbliver Access et meget effektivt produkt til automatisering af virksomheden - omkostnings effektivt!

Har I brug for en Microsoft Access programmør, eller en freelance Access specialist til at hjælpe Jer, ja så er I kommet det rette sted hen.

Udvikle nye Access databaser efter specifikation

Vi bygger avancerede, kundetilpassede Microsoft Access-database applikationer - vi er specialiserede i Access udvikling, Access programmering og tilbyder også løsninger indenfor andre områder: NET, ASP, SQL Server og meget mere.

se mere

Fixe og optimere eksisterende Access databaser

Hvad skal I være opmærksomme på, hvis I ønsker at fixe en eksisterende database? 

Er databasen tilstrækkeligt normaliseret? Var databasen udviklet af en person uerfaren i Access? 
Skal der tilføjes til den eksisterende database? Eller blot løses problemer med datastrukturen? Måske der skulle udvikles en helt ny database?

Kig efter en partner, der vil give jer et gratis tilbud på pris overslag – med oplysninger om, hvad der skal gøres.

Tilføje nye funktioner til Jeres Access databaser

Hvad I skal holde øje med, hvis I ønsker at tilføje funktioner:

Find en partner, der forstår, hvordan de eksisterende funktioner fungerer, så tilføjelse af nye funktioner ikke ødelægger nuværende funktionalitet. Find en partner, der kan rådgive om både fordele og ulemper for hver foreslået model - og lader jer bestemme hvad I ønsker.

Find en partner, der kan få arbejdet gjort til tiden.

Integrer webservices; EDI /SMS gateways etc.

Ofte kan jeres system eller virksomheds processer drage nytte af automatisk integration med eksterne tjenester, webservices som EDI eller SMS gateways, kort, adressetjenester eller noget helt andet.

Fortæl os hvad I leder efter, og vi kan hjælpe jer.

Office integration & Email

Send emails via Outlook eller SMTP fra Access.

E-mail integration i jeres Access-database kan spare jer for en masse tid og hjælpe virksomhedens processer. Denne funktion giver jer mulighed for at sende e-mails til jeres kunder og acceptere mail fra alle direkte i Access-databasen. Ingen grund til at arbejde i Access og Outlook separat.

Microsoft Access Konsulent

Få en erfaren Microsoft Access konsulent til at være med i Jeres interne projekter eller til at stå for hele udviklingen fra idé til færdig drift. Vi kan stå til rådighed Ad-hoc eller i hele projekter efter ønske.

Se et udvalg av vores Microsoft Access Projekter