Om DatabaseWork

DATABASEWORK - har udviklings samarbejde med ZynRg AB, en førende leverandør af entry level SAAS CRM

Kerneforretning er projekt - baseret udvikling i Microsoft Access og .NET, SQL etc. Vores projekter spænder fra et par timers vedligeholdelse til projekter af flere tusinde timers varighed.

Det meste af arbejdet foregår fra vores egen lokation, og sendes derefter til vores kunder til gennemsyn ved hjælp af fjernforbindelser. Vores kunder bruger normalt deres tid på at beskrive deres behov, hvorefter vi – gratis - leverer et tilbud med tidsrammer.

Vi er et internationalt orienteret team med dansk ledelse, og filialer i Danmark, Sverige og Rusland. Vores produkter sælges online og via globale partnere.

Hvordan vi arbejder

Vores projektforløb

Vi begynder med Ideen

Prototyping, Arkitektur & Design - når vi laver projekter hvor vi er involveret i hele processen, så kommer alle ideer igennem diskussion, og poleret, dernæst presenteret. Først derefter kan arbejdet begynde. Del jeres idéer med os, og i fællesskab kan vi lave et nyt produkt fra bunden op, med protyping, test cases og anvenderbarhed. Både stort og småt.

Udviklings forløbet

Vi udvikler efter agile principper - når det gavner - eller vi kan smide alt hvad vi har i hænderne og få noget lavet i en fart hvis alt brænder på og vi bliver koblet på meget sent i forløbet. Vi identificere altid målet tydelig og kompetent løser opgaven med mindst muligt forbrug af resourcer. Fremtidssikring opnås ved at anvende "Best practice" og "Patterns", samt fleksible modeller der er let at bygge videre på.

Vi handler ansvarligt

Vi tager ejerskab for opgaven og proaktivt sikre at resultatet er brugbart, og ikke kun udviklet til specifikationen. Vi forsøger at forudsige problemer inden de opstår, og forebygge dem på et enkelt vis. For at optimalt kunne servicere installationer og vedligeholde løsningen, dokumenteres koden og arkitekturen for en administrator og udvikler, og selv brugere om det ønskes.

"SW entrepreneur med mere end 20 års erfaring inkl. generel virksomhedsledelse, opstarts projekter, produkt udvikling samt dybtgående kendskab til forretningsprocesser, strategi og salg. Det er vigtigt da Jeres behov er mere end blot en database, men en løsning der dækker netop Jeres behov."

Hans Hvidbjerg Hansen

CEO & Direktør, Projektleder

Interesseret?

Fortæl os om dit projekt eller spørg om alt hvad du vil !

send forespørgsel