ACCESS UDVIKLING
SOFTWARE & DATABASE DESIGN

+20 års professionel erfaring

Vi udfører alle former for database udvikling, samt en række andre opgaver. Her er et udvalg:

Access Udvikling efter specifikation

Fixe og tune eksisterende Access databaser

Sharepoint, access service, web databaser

.NET udvikling

ASP.NET /CMS 

MS SQL

ACCESS UDVIKLINGS PROJEKTER

For at finde ud af, hvad I virkelig har brug for, kan I se, hvad der allerede er lavet. Tag et kig på vores portefølje – af løsninger, der allerede eksisterer.

Marketing og Leads

Databaser bygget efter kunderns behov til sporing og håndtering af leads og marketing kampagner, med opfølgnings lister - send flettede e-mails fra skabeloner, nyhedsbreve og tilbud. Hvis I har brug for et system til håndtering af telemarketing eller anden kampagne, så kontakt os.

Løn administration

Håndter medarbejder oplysninger og færdigheds profiler, registrer basisløn og arbejdstid, overvåg præstationer og se log. Opret fulde løn rapporter og statistikker. Få fuld rapportering skræddersyet til Jeres behov. Hvis I har brug for en database til at håndtere Jeres virksomheds lønninger eller anden registrering, så tøv ikke med at kontakte os.

Winfinans tilretning

Vi har udført mange forskellige og store ændringer i Winfinans databaser gennem årene, lige fra forbedring af eksisterende til at tilføje nye funktioner. Vi har udført integration til andre backoffice systemer, og tilføjet fakturering som PDF, EDI osv. Har I brug for konvertering til SQL eller andet, kontakt os.